2013. május 15., szerda

Akciók:)

Akció nr. 1:



Hangoskönyv akció- minden hangoskönyvünk féláron kapható, ráadásul indítottunk egy jó kis játékot is a Facebook oldalunkon.

Akció nr.2:

"Ellie sarkon fordult és rohant, vissza a dombra, vissza a fényekhez és a biztonsághoz. A cipője futásra alkalmatlan volt: a tűsarkak csúszkáltak és imbolyogtak a macskakövön. Lerántotta, hogy mezítláb rohanhasson tovább."

... tessék, egy újabb magassarkúban tipegve, majd mezítláb rohanva menekülő hősnő.Micsoda közhely. 
Van azonban jó hír is: ez az egyetlen klisé a Lazarus kriptában. Állati izgalmas, lehetetlenség letenni!


2013. május 8., szerda

Ez is - az is





Nyakunkon a nyár!

Hűsítő, kirobbanóan gyömölcsös finomságok, szószok, saláták... az embernek már attól jó kedve lesz, ha ránéz a borítóra:). A Facebook oldalunkon is indítottuk egy játékot, érdemes még gyorsan bekapcsolódni, ezt a gyönyörűséget küldjük hamarosan valakinek. 





Megjelent a SütiVarázs 4. száma, most szívecske szilikon formával és ismét remek receptekkel. Málnás habrolád, lazacos pirog, baklava... ismét multikulti lett a felhozatal, téli és nyári ízekkel egyaránt.


Rengetegen árták már az új Relax-könyveket, naponta kapunk leveleket, hogy tartalmas, üdítő szórakozást nyújtanak a könnyed kikapcsolódásra vágyó olvasóknak.
Nem, nem világmegváltásra szántuk őket. A cél a minőségi szórakoztatás volt: olyan bestseller szerzőket mutatunk be, akik a maguk műfajában kimagaslót alkottak, alkotnak. Laura Griffin ismét egy fordulatos, izgalmas krimivel örvendeztet meg bennünket - tökéletes strandkönyv!